Christian Dior Eau Sauvage Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Eau Sauva Eau Sauva a fost introdusă în 1966 și a devenit primul parfum pentru bărbați de la brandul francez de lux Christian Dior. Acesta a fost format sub mâinile celebrului parfumierEdmond Roudnitska, care la acel moment a creat parfumul deja legendar astăzi. Chiar și astăzi este popular pentru nota sa de citrice pură și răcoritoare, cuplată cu ingrediente picante și lemnoase. Eau Sauva** este un parfum sexy atemporal care vă va atrage în orice situație.

Baza introducerii proaspete este esența pură a lămâii acru și bergamotei, care se amestecă perfect cu note picante de busuioc și rozmarin pe un val de armonie perfectă. În inimă există o aromă lemnoasă și pământeană de mușchi de stejar și vetiver, care sunt încă echilibrate cu mușchi de mosc și stejar în baza parfumului.

Îți plac clasicii dovediți care nu vor ieși niciodată din modă? Christian Dior Eau Sauva va fi piesa tradițională potrivită, care va face întotdeauna ziua mai plăcută și va deveni preferata ta. Poate fi purtat în orice vreme pentru muncă sau pentru o întâlnire cu prietenii și vă veți simți mereu plin de energie, elegant și perfect fermecător. Apă de toaletă Eau Sauva parfum proaspăt-aromatic pentru bărbați, o compoziție unică armonios echilibrată pe un val de masculinitate și eleganță.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: