Christian Dior Hydra Life Extra Plump Mască de față pentru femei

Descriere

Christian Dior Hydra Life este o gamă de cosmetice ce oferă pielii protecție, hidratează și ajută la menținerea umidității naturale.

Produsele Dior Hydra Life conțin concentrații mari de ingrediente naturale pentru o plăcere senzorială concentrată. Dior Hydra Life oferă o nouă generație de hidratare datorită formulelor de nouă generație care ajută la activarea apărării naturale a pielii. Mai puternică și mai strălucitoare în fiecare zi, pielea ta va fi atât de natural de frumoasă* încât nu veți dori să o modificați sau să o acoperiți.

Curăţenie şi pregătire Dior Hydra Life propune produse de curățare, sunt concepute pentru a elimina murdăria, celulele moarte ale pielii, murdăria și urmele de machiaj care sunt păstrate pe suprafața pielii, ceea ce face mai ușoară hidratarea corespunzătoare. Aceste tehnici de bază vor pregăti pielea și vor crește receptivitatea acesteia la produsele de îngrijire a pielii și machiajul ulterior.

Activ Dior Hydra Life sunt produse de îngrijire a pielii pline de ingrediente care contribuie în mod specific la menținerea și întărirea potențialului de întinerire a pielii. În același timp, acestea respectă echilibrul natural și o răsfață cu plăcere și confort.

În timp ce dezvăluie frumusețea pielii tale de azi, produsele gamei Christian Dior Hydra Life creează fundația frumuseții de mâine.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Recomand

Andreea C.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

The best in the world


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest