Christian Dior Les Creations de Monsieur Dior Diorissimo Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Marca de modă Dior a venit în 2009 cu un omagiu fondatorului său și a creat ediția atemporală a Les Créations de Monsieur Dior, constând din cinci arome intense, florale și mai presus de toateelegant. Trebuie să vă amintiți cea mai frumoasă rochie proiectată de Monsieur Dior, florile sale preferate sau pur și simplu să întruchipezi esența unui moment unic în viața fiecărui purtător. Christian Dior a coborât în istorie cu un sentiment excepțional de modă, dar și cu dorința de a crea compoziții parfumate care vor deveni parte din viața multor femei. Visul lui Dior era apa de toaletă, care se va baza pe parfumul lăcrămioarelor. Acestea erau florile lui preferate. I-au amintit de parfumul copilăriei timpurii și al mamei. El a fost atât de fixat pe ele încât le-a pus în haine pentru noroc în prezentarea noilor sale colecții. Visul lui Dior sa împlinit curând, iar lumina lumii a văzut parfumul lui Dior Diorissimo.

Apa de toaletă Dior Diorissimo trebuie să întruchipeze extravaganța, sofisticarea și flerul, precum și moda Dior Couture. Capul parfumului este alcătuit din crinul iubit al lui Dior din vale, iasomia indiană bate la inimă, iar moscul în sine este fundația care aderă la tine.

Dior Diorissimo* este clar ca primăvara dimineața și flori* - pentru o femeie fericită, încrezătoare în căutarea de ani de calitate dovedită.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Dior Diorissimo face parte din categoria aromelor clasice, atemporale, feminine și romantice. Potrivit pentru toate vârstele.

  • Clasic, rafinat, elegant, fin.
  • Preț destul de mare.
Recenzie client - Compari.ro

Imi place

  • Rapid si preturi convenabile
  • Nu sunt

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest