Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa parfumată Christian Dior Miss Dior Absolut Blooming este un minunat parfum floral dulce din 2016, parte a faimoasei serii Miss Dior fondată în 1947. Va apela la o femeie optimistă şi la o iubitoare de viaţă cu tot ce are aceasta de oferit. Parfumul a fost creat de Francois Demachy, un parfumier experimentat al brandului Dior, ca o compoziție zilnică și de seară pe tot parcursul anului. Miss Dior Absolut Blooming este o altă dovadă că casa tradițională de modă franceză**Dior miroase pur și simplu poate și este întotdeauna o garanție de 100% calitate.

Aroma seducătoare de zmeură și coacăze negre

Miss Dior Absolut Blooming Parfum pentru femei vă va oferi zmeură suculentă și coacăze negre, care sunt, de asemenea, cele mai puternice ingrediente ale sale. Există, de asemenea, rodii intense și piper roz picant. Inima este cu adevărat absolut florală — este creată de bujor, trandafir Damasc și trandafir nobil din Grasse**. Baza domnește mosc alb erotic.

Revizuirea domnișoarei Dior Absolut înfloritoare

„Excelent parfum de lungă durată. E bine pentru societate, pentru o întâlnire... pentru muncă şi şcoală pe vreme mai rece. Ziua e mai frumoasă cu ea. Vă recomand! „ a spus doamna Jana. „Parfum nobil, romantic și în același timp ușor picant, nu deranjant. O am pentru prima dată și îmi place să mă întorc la ea sau va deveni partenerul meu pentru totdeauna „, adaugă un utilizator cu porecla Lentilka. „Soțul meu a evaluat-o sexy”, mărturisiri doamnei Katka. „Foarte reușit, asigurați-vă că încercați! „ adaugă doamna Helena.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

DA! !! !

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest