Cadou Hugo Boss Boss Alive Body Lotion (75 ml) la cumpărături de peste 119 LEI.

Christian Dior Poison Girl Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
457,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfum provocator pentru o fată neînfrânată? Dați la momeala parfumuluiapă parfumată pentru femei Christian Dior Poison Girl. Parfumul 2016, care combină accentele amare și parfumul florilor, este adaptat femeilor și fetelor tinere care își urmăresc visele și nu închid porțile niciunei noi aventuri. Mai puțin frecvente nu este numai compoziția parfumată, ci și designul sticlei, care amintește de un recipient de perioadă pentru otravă, care este un simbol al pustiului și senzualității.

Parfum floral amar pentru femei tinere

Respirați din plămânii plini și bucurați-vă de o grămadă de prospețime sub forma unei portocale amare răcoritoare din Sicilia și arome de lămâie. Cu inima apei parfumate trezește aroma trandafirului Damasc, care este decorată cu acorduri ale florii copacului portocaliu. Concluzia vă va aduce atmosfera din Orientul Îndepărtat. Promovați-vă corpul cu accente intense de vanilie, însoțite de o aromă dulce de migdale, tonka, lemn de santal cald, heliotrop și cașmir.

Nu vă fie teamă să vă subliniați personalitatea, învăluiți-vă în vălul atractiv al parfumului de apă parfumată pentru femei Christian Dior Poison Girl și suflați-vă respirația.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest