Christian Dior Poison Girl Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
Vă vom livra
Casete cadou Christian Dior Poison Girl Apă de parfum puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Parfum provocator pentru o fată neînfrânată? Dați la momeala parfumuluiapă parfumată pentru femei Christian Dior Poison Girl. Parfumul 2016, care combină accentele amare și parfumul florilor, este adaptat femeilor și fetelor tinere care își urmăresc visele și nu închid porțile niciunei noi aventuri. Mai puțin frecvente nu este numai compoziția parfumată, ci și designul sticlei, care amintește de un recipient de perioadă pentru otravă, care este un simbol al pustiului și senzualității.

Parfum floral amar pentru femei tinere

Respirați din plămânii plini și bucurați-vă de o grămadă de prospețime sub forma unei portocale amare răcoritoare din Sicilia și arome de lămâie. Cu inima apei parfumate trezește aroma trandafirului Damasc, care este decorată cu acorduri ale florii copacului portocaliu. Concluzia vă va aduce atmosfera din Orientul Îndepărtat. Promovați-vă corpul cu accente intense de vanilie, însoțite de o aromă dulce de migdale, tonka, lemn de santal cald, heliotrop și cașmir.

Nu vă fie teamă să vă subliniați personalitatea, învăluiți-vă în vălul atractiv al parfumului de apă parfumată pentru femei Christian Dior Poison Girl și suflați-vă respirația.

Alternativele produsului Alternative Christian Dior Poison Girl

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: