Christian Dior Sauvage Gel de duș pentru bărbați

Descriere

Gama de produse cosmetice pentru bărbați Christian Dior Sauvage combină un parfum masculin inspirat de natura sălbatică, soare fierbinte deșertic și libertate.

Parfumul pentru bărbați Sauvage simbolizează aventura și libertatea neînfrânate. Compoziția parfumului Sauvage combină note picante de condimente și fructe proaspete. Simțiți o atingere de piper intens și ambroxan însoțită de bergamota suculentă, care adaugă unicitate compoziției. Acest amestec original creează parfumul perfect pentru un bărbat încrezător. Parfumul pentru bărbați Christian Dior Sauvage a fost lansat în 2015. Fața campaniei publicitare este actorul Johnny Depp.

Utilizați deodorant sau cosmetice pentru bărbierit din aceeași serie pentru a susține intensitatea parfumului. Stima de sine va fi neîngrădită, și va dura incredibil de mult.

Simțiți-vă liber să vă asumați riscuri, să vă bucurați deplin în fiecare zi să fiți voi înșivă. Cu produsele cosmetice pentru bărbați din seria Christian Dior Sauvage veți atrage atenția celor din jur.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest