Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand Gama
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Curățare și sterilizare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Curățare și sterilizare

Nimic nu este mai important în îngrijirea bebelușului dvs. decât menținerea unei igiene perfecte a biberoanelor și tetinelor. Mai ales în primii ani de viață ai bebelușului dvs., curățarea și sterilizarea regulată este esențială pentru a asigura **prevenirea infecțiilor și protejarea sănătății bebelușului dvs. Dar nu vă faceți griji, metodele și produsele moderne fac acest proces mult mai ușor. Timpul și energia economisite pot fi apoi investite in cel mic. Pregătiți din timp tot ce aveți nevoie pentru a curăța și steriliza consumabilele bebelușului dvs.

Metode tradiționale și moderne de curățare și sterilizare

Pentru spălarea manuală a biberoanelor și tetinelor pentru bebeluși, au fost dezvoltate perii cu peri fini pentru a îndepărta cu ușurință lichidele și reziduurile alimentare. Cu ajutorul unor perii mai mici și mai mari și a unor agenți de curățare speciali, puteți curăța cu precizie toate părțile biberoanelor și tetinelor. Modul tradițional de sterilizare a biberoanelor și tetinelor este fierberea. Pur și simplu puneți biberonul și tetina într-o oală cu apă clocotită și le lăsați să fiarbă câteva minute. Acest lucru va distruge microorganismele și bacteriile. Totul trebuie clătit bine înainte de utilizare. Sterilizarea practică și rapidă este asigurată în zilele noastre de sterilizatoarele de biberon și tetine electrice sau cu microunde.

Ce altceva ajută la menținerea curățeniei biberoanelor și tetinelor pentru bebeluși?

Un suport de uscare special pentru biberoane și accesorii poate fi util și acasă, atunci când aveți bebeluși și copii mici. Produsul cu un design atemporal oferă spațiu pentru până la opt biberoane și accesorii, este portabil, fără BPA și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest