Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut Gel de duș pentru femei

În stoc   |  (ID: )
15,60 LEI
Livrare:

Descriere

Compania cehă Dermacol, fondată în 1966, este o legendă în domeniul cosmeticelor de machiaj și corporale. Faima ei a trecut de mult timp dincolo de granițele republicii noastre și sărbătorește succesul chiar și la Hollywood. Totul a început cu fondul de ten Make-up Cover, în spatele căruia este fondatorul companiei, doamna Olga Knobloch. Gama mărcii a început în curând să crească și a câștigat foarte repede un număr mare de clienți mulțumiți și loiali din întreaga lume, precum și recomandări din partea majorității bloggerilor de beauty.

Ritual de baie relaxant pentru un parfum plăcut al pielii tale

Pentru cea mai mare plăcere a simțurilor, Dermacol a proiectat linia de corp Aroma Rituals. Geluri de duș divine, peeling-uri, spume de baie și săpunuri parfumate de mâini și ulei de corp anti-stres... există o mulțime din care să alegi. Indiferent de produsul pe care îl alegeți în această gamă bogată, se bazează pe parfum intens, calitate premium și o doză mare de hidratare.

Un parfum ce creează dependență, cu fructe și iasomie într-o spumă cremoasă bogată

Un iubitor de cafea va iubi cu siguranță să se trezească cu gelul de duș cu aromă de cafea irlandeză, în timp ce colecția belgiană de ciocolată cu aromă de portocale și ciocolată vă vor încânta simțurile. Produsele Citrus Splash oferă un impuls de energie și răcoritoare pentru întreaga zi, în timp ce gama cu struguri și lime ameliorează în mod eficient stresul. Dermacol se extinde cu Aroma Rituals, cu un alt ingredient captivant, astfel încât să puteți să vă bucurați de pepenele galben dulce, piersica albă sau papaya cu mentă sau ceai verde cu opuntia. Colecțiile limitate de geluri de duș de vară și de iarnă nu fac excepție.

Bucurați-vă de momentele de baie, relaxați-vă și bucurați-vă de atmosfera simplă cu Aroma Rituals. Veți uita grijile vieții de zi cu zi și veți obține un nou val de energie, indiferent de ceea ce aveți de gând să faceți.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest