Dermacol Matt Control 18h Baza de machiaj matifianta pentru femei 20 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 21399)
33,60 LEI

Descriere

Sunteți deranjată de pielea excesiv de uleioasă și strălucitoare în timpul unei zile de lucru sau la școală? Cu linia cosmetică cehă Dermacol Matt Control veți rezolva acest aspect. Include acoperirea progresivă cu fonduri de ten, acoperind și unifromizând cu vitamine și zinc anti-inflamator, sau foițe de hârtie, ideale când sunteți plecate. În orice moment al zilei, le puteți așeza pe locurile critice ale feței pentru a absorbi excesul de sebum. Pachetul conține 100 de foițe de hârtie matifiantă, deci durează destul de mult.

Dermacol Matt Control: Produse cosmetice matifiante

Vedeta seriei estefondul de ten uniformizant Dermacol Matt Control. Cu el, anulați complet scuzele de genul: „Îmi pare rău, trebuie să-mi pudrez nasul! „ Vă oferă până la 18 ore de control al luciului și acesta va fi mat întreaga zi, pentru o piele naturală și proaspătă. „Fondul de ten Matt Control durează o lungă perioadă de timp, acoperă defectele și arată natural pe față, îl recomand,” a declarat utilizatoarea Adela în recenzie.

Prin ce iese în evidență fondul de ten Dermacol Matt Control

Pe lângă faptul că fondul de ten Dermacol Matt Control se confundă efectiv cu tenul fără a arăta ca o mască ce nu respiră, vă va hidrata pielea feței prin acțiunea vitaminelor E și C și o va proteja de radicalii liberi și, de asemenea, atenuează ridurile și micșorează porii. Specialiștii mărcii Dermacol îl numesc non-comedogenic. O vastă selecție de nuanțe Dermacol Matt Control vă permite o acoperire impresionantă. Și veganilor le va plăcea că acest produs nu conține substanțe de origine animală. Faceți un pas important către pielea mată și mătăsoasă — investiți în produsele cosmetice Dermacol Matt Control! Așezați fondul de ten și corectoarele pe raftul din baie, introduceți foițele de hârtie în geantă și sunteți echipate.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest