Dermacol Men Agent Gentleman Touch Gel de duș pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
16,20 LEI
Livrare:

Descriere

Marca Dermacol s-a alăturat celebrării a 100 de ani de la fondarea Cehoslovaciei independente. După celebrarea acestui eveniment important, compania a decis să se adreseze produselor sale și bărbaților. Şi aşa a fost creată o colecţie numită Men Agent. Fața acestor produse este simpatizatul ceh David Gránský și membrii slovaci ai grupului No Name. Împreună cu alte celebrități celebre din Republica Cehă și Slovacia, au creat un videoclip neobișnuit în promovarea acestei serii pentru bărbați.

Gamă largă de produse cu un parfum masculin din care fiecare bărbat poate alege

Produsele Men Agent sunt împărțite în două categorii de design. Pe ambalajul produselor putem găsi fie un model metalic, fie un imprimeu din lemn. Primul este potrivit în special pentru bărbații sportivi, al doilea pentru cei clasici.

Gama Dermacol oferă toate produsele de frumusețe de care are nevoie un bărbat pentru a-și răsfăța fața și corpul. Pe lângă clasicele produse sub formă de geluri de duș, antiperspirante și deodorante, găsim și loțiuni și ulei nutritiv pentru barbă. Acest lucru este potrivit atât pentru barba clasică cât și pentru astăzi atât de moderna barbă stilizată. Dacă tot suntem la capitolul barbă, să nu uităm să menționăm aftershave-urile frumos parfumate, dar și balsamurile...

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest