Dunhill Fresh Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 5889)
 
  95,10 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Dunhill Fresh apa de toaletă este un parfum senzual de lux pentru bărbați într-un pachet albastru elegant, la care veți dori întotdeauna să vă întoarceți. Notele verzi, menta și busuioc, care o domină, fac numele proaspăt cu adevărat onorabil. Împreună cu lavanda, frezii și salvie, vă percep cu energie nouă imediat după aplicarea acestei ape excepționale de toaletă. Prospețimea parfumului este îmbunătățită de mimoza, iris și violet în inima ei, pictate cu patchouli, cedru, mușchi de stejar sau ambră în bază.

Doar — parfum uimitor pentru bărbați!

Dunhill Fresh Parfumul este un plus extraordinar pentru un domn modern pentru lunile de primăvară, vară și toamnă. Puteți să-l utilizați mai ales în ocazii zilnice, dar într-o concentrație mai mare vă veți bucura, de asemenea, seara la bar sau la un eveniment social. Fără echivoc aparține printre mirosurile care deschid inima unei femei**. Parfumul Dunhill Fresh a fost creat în 2005 de către renumitul parfumier Maurice Roucel, care provine din Normandia franceză.

Parfumuri de la Dunhill

Marca Dunhill a fost fondată la sfârșitul secolului al XIX-lea la alungire și a oferit inițial accesorii pentru sporturi cu motor, la care s-au adăugat treptat produse din tutun și accesorii pentru fumat. Cu toate acestea, Dunhill a vândut drepturile producției lor. În prezent, se concentrează pe îmbrăcăminte exclusivă pentru bărbați, ceasuri și parfumuri. Parfumurile de succes ale mărcii recunoscute includ, de asemenea, apa de toaletă Dunhill Fresh.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest