ESCADA Joyful Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

ESCADA Joyful apa parfumată din 2014 surprinde sentimentul de euforie veselă atunci când totul pare posibil și ideile intră în realitate cu o ușurință incredibilă. Parfumul luminos simbolizează o femeie care se apropie de viațăpozitiv, încrezător și nu este aluzie la nici o provocare. Apa plină de bucurie, parfumată ușoară conține un coș de fructe înroase, un buchet magic de flori delicate, un pahar de miere și parfumul pădurii. Du-te cu ea oriunde vrei!

Flori eterne si recunoscatoare

Parfum pentru femei ESCADA Joyful se deschide cu note proaspete de coacăze negre, pepene galben și mandarine, oferindu-i o notă suculentă. Inima seducătoare de flori, compusă din magnolie și bujor, este urmată încet de parfumul de nectarină, petale violete, lemn de santal cald, miere dulce și mușchi de pământ. În parfum Escada Joyful este bujorul cel mai distinctiv, magnolia și pepene verde.

Moodiness perfectă

Parfumul jucaus al lui Escada Joyful a fost creat pentru a vă îmbunătăți starea de spirit. Foloseşte-o în avantajul tău! Cu parfumul lui Escada Joyful, a cărui față este supermodelul Miranda Kerr, veți intra imediat într-o stare bună. Este suficient să-l aplicați pe zonele corpului care sunt cele mai multe furnizate de sânge, pe așa-numitele puncte de impuls (încheietura mâinii, lobul urechii, coate, artera carotidă, tâmple sau decolteu) înainte de îmbrăcare. În locurile încălzite, ingredientele parfumate sunt eliberate treptat. Nu uita Coco Chanel şi faimoasa ei declaraţie că o doamnă trebuie să parfume acolo unde doreşte să fie sărutată... **

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 50 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Nu mă pricep la descrierea parfumurilor, însă îmi place. Este pentru anotimpurile călduroase. Persistă aproximativ 4 ore pe haine și 3 ore pe pielea mea.

  • E superb!
  • Nu persistă cât aș vrea, adică peste 4 ore. E părerea mea.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest