Politica de confidențialitate

Politica privind confidentialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Această politică de confidențialitate descrisă mai jos (împreună cu termenii și condițiile noastre) stabilește termenii și condițiile în care societatea El Nino parfum s.r.o., persoana juridica ceha cu sediul social in Prazska 1816, 50901, Nová Paka, Republica Cehia, ID: 25292285, înregistrată la instanța regională din Hradec Králové sub nr. C 13548, utilizează și protejează toate datele cu caracter personal și alte informații conexe pe care le furnizați atunci când utilizați site-ul său.

Compania El Nino parfum, s.r.o. este obligată să vă protejeze confidențialitatea, inclusiv datele cu caracter personal, și se angajează să respecte această obligație. Orice solicitări de divulgare a informațiilor dumneavoastră personale în utilizarea acestui site web, precum și în alte ocazii, vor fi întotdeauna conforme cu legislația aplicabilă, inclusiv cu reglementările noastre interne care le completează. Monitorizăm în permanență starea actuală a legislației privind protecția datelor și actualizăm continuu protecția datelor cu caracter personal în compania noastră.

Vom actualiza și completa permanent Politica de confidențialitate de pe site-ul nostru web, care va reflecta astfel toate modificările legislative. Prin urmare, vă îndemnăm să monitorizați periodic această politică de confidențialitate. Cu toate acestea, vom implementa modificările politicii noastre de confidențialitate numai in scopul de a consolida protecția informațiilor dumneavoastră personale și pentru a vă spori siguranța în contactul cu noi.

În scopul comunicării cu clienții noștri, partenerii de afaceri sau vizitatorii site-ului nostru, colectăm doar acele categorii de date cu caracter personal care sunt strict necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau în scopul celei mai bune comunicări reciproce și îmbunătățirii serviciilor noastre sau pentru a comunica cu persoanele interesate de produsele și serviciile noastre.

În scopurile de mai sus, de obicei, vă reținem date personale, cum ar fi numele si prenumele adresa de domiciliu (sau numai codul poștal), adresa de e-mail si numărul de telefon. Solicitam aceste date personale numai in temeiul obligatiilor legale ce ne sunt impuse, conform art. 6 alin. 1 litera c) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR). Orice alte date personale, cum ar fi interesele și preferințele dumneavoastră sau informații despre vizitele dumneavoastră pe site-urile noastre web, le colectăm doar cu consimțământul dumneavoastră explicit. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

Colectăm informațiile personale pe care le primim astfel încât să ne putem îndeplini în mod corespunzător obligațiile contractuale pentru a înțelege mai bine preferințele dumneavoastră și pentru a vă oferi servicii și produse mai bune. Utilizăm informații din vizitele dumneavoastră pe site-ul nostru web pentru a îmbunătăți și a dezvolta site-ul nostru. În acest scop, vă vom notifica, de asemenea, cu privire la modificările aduse site-urilor, produselor sau serviciilor noastre din când în când.

Dacă ne dați consimțământul dumneavoastră, vă vom trimite, de asemenea, informații despre promoțiile noastre cu privire la produse noi, oferte speciale, scopuri de cercetare de piață și așa mai departe.

Conform reglementărilor legale, analizăm datele privind vizitele pe site-urile noastre web pentru a cunoaște tendințele cumpărăturilor, preferințele clienților, traficul către site-urile noastre web și așa mai departe. De asemenea, utilizăm aceste informații pentru a consolida securitatea site-ului nostru web și securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Vom furniza informații despre datele dumneavoastră personale sau despre activitățile dumneavoastră pe site-ul nostru către alte persoane, dacă acestea sunt cerute sau permise de legislatia in vigoare.

În vederea prelucrării datelor dumneavoastră, în scopul livrării produselor comandate în magazinul online www.parfimo.ro, societatea El Nino parfum s.r.o. colaborează cu furnizorii noștri de servicii (procesatori de plati, servicii de curierat, companii de marketing, companii de cercetare, agenți de analiză a website-ului, furnizorii de platforma e-commerce,care ne ajută la monitorizarea și optimizarea website-ului, cei care asigură serviciul de suport clienți, alte companii care ne ajută să transmitem comunicări și oferte promoționale, parteneri care difuzează reclame personalizate și publicitate targetată comportamental), care acționează în calitate de persoane împuternicite de operator. In cazul in care plasati o comanda prin intermediul telefonului, sau apelati serviciul nostru de relații cu clienții, putem înregistra convorbirea telefonică și păstra înregistrarea vocii dumneavoastră. Lista cu furnizorii noștri se actualizează periodic, ori de câte ori intervin modificări în componenta sa.

În cazuri speciale, trebuie să oferim informații cu privire la datele cu caracter personal instituțiilor competențe, în măsură în care acest lucru este necesar în scopul cercetării penale, îndeplinirii sarcinilor legale ale serviciilor de informații sau în scopul obținerii drepturilor de proprietate intelectuală.

Dacă vă înregistrați pe site-ul nostru, veți deveni participant la Programul nostru de fidelizare a clienților și ați putea avea dreptul de a primi bonusuri și reduceri din Programul nostru de loialitate. De asemenea, puteți să vă abonați la informațiile de poștă electronică despre știrile noastre. Puteți, de asemenea, să vă abonați la newsletter-ul nostru.

 

Securitatea datelor cu caracter personal

Confidențialitatea și protecția datelor dumneavoastră personale sunt foarte importante pentru El Nino parfum, s.r.o.. Respectăm toate reglementările Uniunii Europene, legile cehe si romane, precum și alte reglementări privind protecția datelor și considerăm că toate informațiile dumneavoastră sunt confidențiale. Dispunem de sisteme eficiente de protecție a datelor și ne străduim să prevenim accesul neautorizat, pierderea sau deteriorarea datelor cu caracter personal prelucrate sau colectate de către noi, inclusiv site-urile noastre web.

 

Durata stocării datelor

Vom păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în con-formitate cu scopurile indicate anterior.

Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile legale.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

1. Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale, precum și pentru un termen ulterior în situația în care există o obligație legală de păstrare (de exemplu, pentru asigurarea perioadei legale de garantie si /sau retur);

2. În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;

3. În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe du-rata necesară procesării întrebărilor dvs.;

4. În cazul în care ați oferit consimțământul pentru marketing, păstrăm datele dumneavoastră per-sonale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem.

 

Modulele cookie

Un cookie este un mic fișier text care, atunci când vizitați site-ul nostru web, solicită ca acesta să fie descărcat pe computerul personal, pe smartphone, pe tabletă sau pe alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. Puteți șterge acest fișier în orice moment sau dezactiva utilizarea de cookie-uri cu totul în browser-ul dumneavoastră. Modulele cookie sunt folosite pentru a înregistra traficul pe Internet și pentru a include identificarea paginilor utilizate, produsele pe care le-ați vizualizat, timpul petrecut vizualizând și amintindu-vă preferințele. Acest lucru ne ajută să analizăm datele despre traficul de site-uri web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului site-ului nostru. În general, modulele cookie ne ajută să vă oferim un site web mai bun, care ne permite să urmărim și site-urile pe care le găsiți utile.

Cu toate acestea, modulul cookie nu conține datele dumneavoastră personale.

Aveți dreptul să dezactivați modulele cookie. Setările din browserele de Internet sunt de obicei pro-gramate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le reglați ușor modificând setările browser-ului.

Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a siteurilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale siteurilor sau aplicațiilor noastre. Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate cookie-urile stabilite de site-urile web/aplicațiile noastre, puteți face acest lucru din setările browserului.

Funcția Ajutor din browserul dumneavoastră vă va spune cum.

 

Pentru mai multe informații, consultațI următoarele linkuri:

http://www.aboutcookies.org;

http://www.wikipedia.org.

 

Linkuri către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri terțe, de exemplu, catre un site web cu producători ale diferitelor produse. Cu toate acestea, nu avem nici un control asupra site-urilor străine și acestea nu sunt supuse politicii noastre de confidențialitate. Propriile lor politici de confidențialitate se vor aplica informațiilor dumneavoastră personale, care pot diferi de politicile noastre. Deoarece ne referim la site-urile partenerilor noștri de afaceri solizi, considerăm că protecția datelor cu caracter personal este, de asemenea, suficientă. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări, ar trebui să urmați informațiile de pe site-ul lor.

Programul Magazin de Incredere

Nivelul de satisfacţie pentru achiziţia dvs. este gestionat prin intermediul chestionarelor din e-mail din cadrul Programului Magazin de încredere, din care face parte şi e-shopul nostru. Procesăm datele cu caracter personal în scopul trimiterii de chestionare din cadrul programului Magazin de Încredere pe baza interesului nostru legitim de a determina satisfacţia dumneavoastră în legătură cu achiziţiile facute la noi. Pentru trimiterea chestionarelor, evaluarea feedback-ului dvs. şi analizarea poziţiei noastre pe piaţă, folosim procesorul (operatorul portalului Compari.ro) pentru a vă putea trimite informaţii despre bunurile achiziţionate pe adresa dumneavoastră de e-mail. Informaţiile personale nu sunt transmise niciunei terţe părţi atunci când trimiteţi chestionare prin e-mail. Vă puteţi opune trimiterii de chestionare prin e-mail din cadrul Programului Magazin de Încredere, respingând chestionare suplimentare folosind caseta de selectare din coşul de cumpărături. În caz de obiecţie nu vă vom mai trimite chestionare.

Controlul asupra datelor personale

Potrivit legislatiei in vigoare, referitor la prelucrarile datelor dumneavoastra personale aveti urmatoarele drepturi:

A) De fiecare dată când vi se cere să completati orice formular de pe site, este suficient sa bifati căsuța în care se specifica faptul că nu doriti ca informațiile pe care le-ati furnizat să fie utilizate în scopuri de marketing, pentru a va exercita dreptul de opozitie la prelucrarile in scop de marketing.

B) Dacă nu mai doriți să primiți informații de marketing, puteți face acest lucru în orice moment, făcând clic pe link-ul care vă va dezabona de la toate e-mailurile trimise la tine, sau ne puteți solicita acest lucru prin e-mail la: info@parfimo.ro, sau la adresa poștală: El Nino parfum, s.r.o., Prazska 1816, 509 01 Nová Paka, Republica Cehia.

C) Nu vom vinde, distribui sau dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal către terți decât dacă avem consimțământul dumneavoastră explicit de a face acest lucru sau dacă ni se permite să facem acest lucru prin lege. De asemenea, aveti dreptul de acces la datele personale, putand solicita detalii la adresa de mail info@parfimo.ro cu privire la toate datele cu caracter personal pe care le deținem.

D) In conformitate cu termenii și condițiile prevăzute de lege, vă vom furniza informații suplimentare cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal la cererea dumneavoastră.

E) Aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra personale, precum si sa solicitati, in masura in care este posbil din punct de vedere tehnic, portarea datelor dumneavoastra personale. Dreptul la ștergerea datelor– înseamnă că în situațiile reglementate expres de lege (în special în cazul în care va retrageți consimțământul sau în cazul în care se constată că Datele au fost prelucrate ilegal), aveți dreptul de a obține din partea Societății ștergerea Datelor care va privesc. Dreptul la portarea datelor înseamnă dreptul de a primi Datele pe care le-ați furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat și dreptul de a solicita ca Datele să fie transmise altui operator ales de dumneavoastră. Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul – insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor. In cazurile mai sus mentionate puteti trimite un email cu cererea dvs la adresa: info@parfimo.ro.

F) Dacă credeți că oricare dintre datele dumneavoastră personale pe care le administrăm sau procesăm sunt incorecte, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail prin care sa solicitati rectificarea/actualizarea acestora, la oricare dintre adresele de mai sus, unde puteți primi și răspunsuri la întrebările dumneavoastră despre confidențialitatea dvs.

G) Aveti dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor personale oridecate ori considerati ca au fost incalcare prevederi legale referitoare la prelucrarea datelor personale, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

H) Aveti dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.

Pentru exercitarea tuturor drepturilor dumneavoastra, precum si pentru orice informatii suplimentare referitoare la modul in care sunt prelucrate datele dumneavoastra, puteti transmite solicitarea dumneavoastra catre Responsabilul cu Protectia Datelor (DPO) la adresa de email info@parfimo.ro.

I) Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate.

 

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: