Guerlain Vetiver Apă de toaletă pentru bărbați

Vă vom livra
în 3-5 zile lucrătoare

Descrierea produsului

Apa de toaleta pentru bărbați Guerlain Vétiver este un adevărat tribut adus materiei prime care este foarte populara în parfumerie și cosmetologie - vetiverul. Parfumul său lemnos, verde, afumat, cald și pământesc ajută la lupta împotriva stresului și la promovarea relaxării. Este adesea folosit ca ingredient central în parfumurile masculine. Uleiul esențial de vetiver are și proprietăți care stimulează sistemul imunitar și circulația sângelui. Vetiver este prima creație a celebrului Jean-Paul Guerlain. Parfumul Guerlain Vetiver amestecă arome contrastante și neașteptate, care creează un parfum lemnos, cu note picante și citrice care, împreună, formează un întreg foarte frumos. Cu prospețimea sa intensă și partea rafinată, parfumul bărbătesc Vétiver de la Guerlain va atrage fără îndoială bărbați activi, sportivi, cărora le place să-și arate eleganța. Sticla sa pătrată, elegantă și modernă conferă parfumului un stil atemporal.

În primul rând, notele de vârf energice și dinamice de mandarină, bergamotă, neroli și lămâie se impletesc cu cele de tutun, coriandru și nucșoară. Inima parfumului Guerlain Vétiver se dezvolta cu uniunea armonioasa a esențelor vetiver, salvie, rădăcină de iris, ardei, lemn de santal și garoafe. Silajul de fundal este foarte masculin cu combinația de piele, chihlimbar, vetiver, mușchi de stejar, civet, boabe de tonka și smirnă. Parfumul Vetiver este unul dintre must-have-urile casei Guerlain.

Casa Guerlain se impune ca un nume rasunator nu numai în lumea parfumurilor, ci și în lumea frumuseții și oferă produse de ingrijire a pielii și produse de machiaj unice. La începutul secolului XX, parfumurile Guerlain au marcat istoria parfumeriei și multe dintre creațiile mărcii sunt considerate pe drept cele mai bune parfumuri din toate timpurile. Parfumurile Guerlain sunt asociate cu măiestria inegalabilă și stilul atemporal. Descoperă apa de toaleta Guerlain Vetiver care este un parfum cu o eleganță autentică și naturală, rafinat și hotărât masculin.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: