Jil Sander Sport Water Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
97,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

  • Parfumuri de apă de floră* pentru femei independente bazate pe sport - Jil Sander Sport Water vă va inspira perfect și vă va oferi un sentiment de puritate și prospețime chiar și după o activitate provocatoare. Parfumul pentru femei din 2008 a fost creat pentru fetele și femeile exigente și încrezătoare care iubesc parfumurile ușoare proaspăt suculente, care le vor completa și în timpul sportului lor preferat. Vrei să te simți feminin după multă muncă grea? Apoi, nu ezitați să se bucure de un duș energizant de la Jil Sander cu toaletăSport Water**.

Bucurați-vă de impulsul perfect al întregului corp. Datorită cocktailului de deschidere de fructe blând de yuzu, piersici delicioase și petale verzi. Inima este florală delicată — îmbină esențe îmbătătoare de trandafir, iasomie și ceai armonizant, care sunt subliniate de o variație senzuală de ambră, ambretă și tonuri atractive de lemn.

Îmbunătățiți-vă starea de spirit ori de câte ori aveți nevoie de ea! Sky blue Sport Water apa de toaletă vă reîmprospătează ca picăturile sărate ale mării spumante în momentele libere ale unei vacanțe bine meritate. Doar soarele, plaja, prietenii și distracție nesfârșită. Un sentiment de bucurie pe care îl puteți răsfăța în fiecare zi. Nu contează vârsta sau situația - cu Jil Sander Sport Water se pot simți minunat toată lumea și imediat!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest