Kallos Cosmetics KJMN Digit Gloss Wax Ceară de păr pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
 
  31,80 LEI
Livrare:

Descriere

Brandul Kallos Cosmetics provine din Ungaria și astăzi se bucură de un mare interes printre consumatorii europeni și de peste mări. Oferă produse cosmetice excelente, cu volum mare și accesibile pentru îngrijirea părului, corpului, pielii și machiajului. Cele mai renumite sunt cosmeticele de păr Kallos, cu care puteți obține cu ușurință un aspect sănătos al părului pentru toți membrii familiei.

Kallos Cosmetics KJMN: Îngrijirea modernă a părului și de duș

Seria Kallos Cosmetics KJMN include o varietate de produse cosmetice pentru păr completate de geluri de duș hrănitoare. Acesta a fost creat pe baza cooperării cu institute cosmetice de vârf, cu scopul de a oferi consumatorilor produse cosmetice eficiente, inovatoare și totuși ieftine, cu un design atractiv. Intenția companiei a fost un succes — produsele KJMN se vând rapid.

Spray-uri de păr, uleiuri și alte sfaturi despre Kallos Cosmetics KJMN

Cele mai populare produse din gama Kallos Cosmetics KJMN sunt: Flat Iron Spray — spray pentru a proteja părul de căldură, 14 în 1 Keratin — ser regenerant pentru păr, Volumizing Spray — spray pentru volumul părului, Hair Straightener Spray sau Elixir Hair Beautifying Oil – ulei de păr hrănitor. Un utilizator spune despre asta: „Uleiul etse foarte bun, părul meu este frumos mătăsos și vârfurile nu se despică.” De asemenea, este popular șamponul de păr KJMN cu keratină, loțiune hidratantă pentru păr și gel de duș hidratant. Multe produse au un conținut de 1000 ml și la prețuri accesibile, costând doar câteva zeci de lei. Nu ezitați — Kallos Cosmetics KJMN vă servește bine, vă salvează portofelul și durează mult.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest