Lacoste Booster Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
161,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

În onoarea jucătorului de tenis francez și fondatorul mărcii, René Lacoste, fondatorul mărcii a fost creat în 1996 apă de toaletă Lacoste Booster. Se referă la spiritul său sportiv, energie și vitalitate. Exact pentru astfel de oameni este destinat. Pentru cei care iubesc sportul și provocările cu care se confruntă cu o imagine de ansamblu. Pentru aceste daredevils, acest parfum citrice, tinere este ca și cum a fost făcut.

Compoziția * răcoritoare ajută la umplerea rezervelor de energie și energie. Capul apei de toaletă conține direct un vârtej de prospețime și, astfel, conținutul de esențe parfumate de mentă, mentol, eucalipt și lămâie. Inima parfumului combină portocale, grapefruit și mirodenii. Baza care aderă la fiecare utilizator al acestui parfum este alcătuită din note senzuale de mosc și bărbătesc și lemnoase.

Numele Booster sau suportul sau motorul auxiliar este destul de potrivit datorită compoziției parfumului. Apa de toaletă Lacoste Booster reîncarcă bateriile și încântă cu intensitatea și prospețimea multor frumuseți din pe cei din jurul vostru tale. Pentru sport, zi și seară, pe scurt, un parfum universal pentru mulți tineri.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest