Lacoste Challenge Apă de toaletă pentru bărbați 90 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 11540)
169,60 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Lacoste Challenge este un parfum senzual pentru bărbații bazați pe sport, care excelează în special în timpul zilei și în sezonul cald. Este dominată de lămâi amalfi ușor acide din Italia**, care sunt foarte aromate și pot fi consumate cu coaja. Celebrul limoncello este, de asemenea, produs de la ei. Cu toate acestea, aici uimesc exclusiv cu aroma lor.

Citrus provocare pentru zilele lucrătoare și de sărbători

Lacoste Challenge Parfumul este caracterizat de lămâi amalfi menționate mai sus, mandarine, ghimbir, lemn de tec și abanos, bergamote, lavandă și frunze violete cu aroma lor pământesc. Armonia ingredientelor proaspăt picante și lemnoase creează un parfum bărbătesc carismatic cu care vă sunt garantate pentru a impresiona femeile. Apa de toaletă Lacoste Challenge va sublinia întotdeauna perfect personalitatea și stilul tău. A intrat pe piață în 2009 cu ajutorul actorului simpatic Hayden Christensen, reprezentantul lui Anakin Skywalker din cultul Star Wars.

Răsfățați-vă cu parfumul brandului francez Lacoste

Marca Lacoste cu emblema emblematică a crocodilului a fost fondată în 1933 de către jucătorul de tenis René Lacoste, când și-a încheiat cariera și s-a concentrat pe modă. La alegerea logo-ului, el sa bazat pe porecla Crocodil, care ia fost atribuită de jurnaliștii americani. Astăzi produce îmbrăcăminte, încălțăminte, produse din piele, ceasuri și mirosuri. Bucurați-vă de ceva de la Lacoste, cum ar fi Challenge** apa de toaletă pentru bărbați, a cărei sticlă seamănă cu o rachetă de tenis și, bineînțeles, nu uită crocodilul.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest