Love Love At Night 2 Apă de toaletă pentru femei

Descriere

Căutați un cadou pentru o doamnă la un preț bun? Avem un sfat pentru tine: mirosul dulce vesel Love Love. Marca de parfum Love Love se adresează femeilor tinere ale căror stil vestimentar este reprezentat de rochii colorate pline de paiete și dantelă transparentă, completate de pantofi cu toc înalt. Creează un parfum plăcut de lungă durată în sticle care se potrivesc în fiecare geantă de mână. Ele au forma unei talii de femei, iar culoarea lor reflectă accentul unei compoziții parfumate. Cuceriți fiecare om în mijlocul unei petreceri nebune cu o singură clipire din ochi cu parfumul Love Love!

Love Love

Marca franceză Love Love se află în spatele unei varietăți de parfumuripentru generația tânără de femei care urmează cele mai recente tendințe și se bucură de viață din plin. Compania a fost fondată în 2011 ca succesor al mărcii Morgan Love Love De Toi. Aceasta a continuat succesul apei de toaletă Love Love (2005) într-o sticlă cubică roz delicat decorată cu fluturaș și zirconiu. Amestecul adorabil de parfumuri de fructe este conceput pentru fetele cărora încă le plac dulciurile pentru copii, dar în același timp visează la dragostea vieții lor. Brandul Love Love continuă în acest spirit și este reprezentată mereu de sticle decorate distinctiv.

At Night şi alte parfumuri Love Love

Alegeți, de exemplu, Love Love At Night, un parfum pentru Regina Nopții, creat în 2011 de parfumierul experimentat Fabrice Pellegrin. Culoarea purpurie a sticlei simbolizează seducția sub mantia nopții. O altă compoziție populară Love Music va uimi tinerele femei pasionate de muzică. Acesta își acordează utilizatorii la nota muzicală cu căștile reprezentate. „Parfum plăcut dulce la un preț mic”, o recenzie vorbește despre asta. „Am cumpărat pentru fiica mea și are un mare succes, miroase foarte frumos și ține mult”, spune într-o altă recenzie d-ul Jana. Parfumul Shop & Love (2012) este cel mai bun companion pentru femeile care iubesc moda si cumpărăturile. Capacul său portocaliu modern este decorat cu o geantă de cumpărături. Iar parfumul vesel de vară Sun & Love (2011) vă va dărui momente de fericire sub razele soarelui...

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest