Madonna Nudes 1979 Goddess Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
13,20 LEI
Livrare:

Descriere

Apa de toaletă Madonna Nudes 1979 Zeita este un parfum seducător pentru femeile care doresc să fie nu numai independente și elegante, ci și infinit de dorit. Zeițele moderne inspirate de regina pop Madonna nu se teme să-și arate pasiunea, pentru că știe că atunci când se bucură, se bucură și de partenerul ei. Zeita te va sprijini de la începutul seducţiei până la sfârşitul triumfător...

Parfum incitant pentru personalitati puternice

Parfumul feminin sexy floral Zeita reflectă personalitatea faimoasei cântărețe Madonna, dinamismul și senzualitatea ei. El a fost inclus în parfumurile anterioare ale Masquerade, Muzical, Pour Femme, Pour Homme, Sensual și Sparkle. Bucurați-vă de afluxul de energie și strălucire stelară cu parfumul pe tot parcursul anului al Madonnei Nudes 1979 Zeita!

Despre crearea mărcii Madonna Nudes 1979

Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie (1958) este o cântăreață americană, compozitoare, dansatoare, actriță, regizor, producător, icoană de modă și scriitor. Ea este, de asemenea, numită regina muzicii moderne și a tabloidelor. În Cartea Recordurilor Guinness, e listată ca cea mai de succes artistă din toate timpurile. În anii '80, Madonna era un sex simbol. Fotograful ceho-american Martin Hugo Maximilian Schreiber (n. 1946) a contribuit la acest lucru, care a fotografiat-o goală în 1979. Madonna ia acordat dreptul de a folosi aceste fotografii pentru artă, publicitate și afaceri. În legătură cu aceasta, marca de parfum Madonna Nudes 1979, licențiată de Beauty Contact, a fost ulterior înființată.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest