Masaki Matsushima M;0°C Men Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
 
  214,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

"Descoperă Masaki Matsushima, brandul de parfumuri care oferă parfumuri urbane unice cu design minimalist. Acesta va face ca arta să fie omniprezentă; o veți percepe cu toate simțurile pe fundalul vieții voastre de zi cu zi.

Masaki Matsushima: Pietre prețioase parfumate care sunt irezistibile

Trioul din spatele parfumurilor Masaki Paris este un trio de creatori de succes: designerul japonez Masaki Matsushima, parfumierii francezi Jerome di Marino și Jean Jacques. Parfumurile lor, disponibile din 1999, sunt inspirate de cultură, femei, artă și călătorii. Ele se adresează femeilor și bărbaților care caută parfumuri distincte și diferite. Acestea se armonizează perfect cu creațiile vestimentare ale lui Masaki Matsushima. Când căutați mai mult în lumea parfumurilor și a modei, pariați pe această marcă!

Recomandări pentru parfumurile Masaki Matsushima populare

Poate că iconica apă de parfum a lui Masaki din 2007, , parfumul unei femei de pe 5th Avenue din New York, care face cumpărături la Saks, se plimbă prin Central Park și vizitează muzeele renumite din Manhattan, vă deveni dorința inimii dumneavoastră. Dar ea reflectă și Japonia, sursa tuturor creațiilor lui Masaki Matsushima. Din stratul de mijloc al acestei compoziții, veți simți mirosul de trandafir, magnolie și flori delicate de cireș. Un an mai târziu, a fost lansată aqua de parfum pentru femei atemporală Masaki Matsushima Suu. Și ea este împodobită cu popularul stil minimalist și cu un design original. Oferă energia florală a lotusului în inimă, dezvăluind lemn de cedru subtil la bază. Bărbăția intensă este apoi emanată de Masaki Matsushima Mat; Homme** Eau de Toilette (2020). Dar alegerea este mult mai largă. Aștepți cu nerăbdare să ți se întoarcă capul cu unul dintre parfumurile lui Masaki Matsushima...?"

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest