Mexx Life Is Now For Her Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Mexx Life Is Now For Her este un parfum vesel pentru femei, cu acorduri unice de fructe și florale, care vă vor oferi o nouă energie și vă vor permite să trăiți în fiecare zi la maxim. Acesta vă va completa dacă sunteți o femeie care se poate bucura de lucrurile mici, se bucură de momente fericite, trăiește aici și acum. Parfumul Mexx Life Is Now se evidențiază cel mai bine în sezonul mai cald și în ocaziile zilnice. Cu toate acestea, poate, de asemenea, să lumineze serile de iarnă și să vă reamintească dragostea de vară.

Bucurați-vă de dulceața fructelor și senzualitatea moscului

Parfum Mexx Life Is Now For Her deschide note proaspete de pere, portocale și guave care se combină cu o inimă florală de iriși, iasomie și crini albi. Baza senzuală este creată de aroma dulce de vanilie, lemn de cedru și mosc. Parfumul foarte feminin al Mexx Life Is Now a fost lansat în iulie 2015 și cu energia tinerească a captivat imediat femeile din întreaga lume.

Parfumul original al mărcii de modă Mexx

Marca olandeză Mexx, cunoscută în întreaga lume, a fost formată la inițiativa designerului de modă Rattan Chadha în anii 80 ai secolului XX. „M” în numele său se referă la colecția Moustache pentru bărbați și la colecția „E” Emmanuelle pentru femei. Două litere „X” sunt două sărutări simbolice. În prezent, în plus față de îmbrăcăminte, marca Mexx produce și parfumuri pentru femei și bărbați. Apa de toaletă Mexx Mexx Life Is Now For Her este unul dintre ele.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest