Michael Kors White Luminous Gold Apă de parfum pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
202,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

În frumusețea și strălucirea nepământeană a aurului alb prețios, Michael Kors White Luminous Gold** și-a găsit inspirația. Parfumul oriental-floral, care se transformă cu ușurință în cele mai frumoase bijuterii ale fiecărei femei, a fost lansat în 2015. Un parfum foarte feminin și intoxicant poate atrage toată atenția asupra dvs. și vă permite să vă simțiți atractiv și încrezător. Impresia luxoasă a parfumului este îmbunătățită de designul inconfundabil al sticlei.

Parfum oriental-floral pentru femei încrezător

Farmecul parfumului constă în selectarea atentă a ingredientelor parfumate, care formează împreună o compoziție armonioasă parfumată. Cu primul miros veți simți aroma dulce de pere proaspăt culese, a cărei aromă este imediat însoțită de aroma de iasomie misterioasă, care în unele culturi este apreciată pentru efectele sale afrodiziace. Concluzia include aroma intensă a chihlimbarului însorit.

Chiar și parfumul poate fi considerat o bijuterie, veți ști acest lucru deja cu primul parfum de apă parfumată pentru femei Michael Kors White Luminous Gold.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest