Paco Rabanne Lady Million Lucky Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa parfumată Paco Rabanne Lady Million Lucky din 2018 este un parfum de lux pentru femeile sexy seducătoare care experimentează fiecare minut din viața lor unică. Nu se lasă înlănţuiţi de reguli, şi ceea ce vor trebuie să aibă. Dar această femeie, forţa şi stima de sine, îi face fericiţi. Apa parfumată a lui Lady Million Lucky vă va însoți cel mai bine din toamnă până în primăvară, când vă puteți bucura de ea de dimineața devreme până seara târziu. Doar pentru vară alegeți un parfum mai ușor — de exemplu, de la Pacco Rabanne Olympéa.

** Aroma dulce de zmeură, miere și lemn

Parfumul feminin Paco Rabanne Lady Million Lucky deschide o zmeură agresivă, care ulterior se transformă într-o plăcere înflorită** alcătuită din acorduri de trandafir și iasomie. Alunele din inima învăluie încet mierea în tonurile sale de bază irezistibil dulci, învelite într-un voal lemnos nobil țesut din lemn de cașmir, cedru și lemn de santal. Cu apa parfumată a lui Lady Million Lucky, fiecare celulă din corpul tău va dansa!

Parfum pentru mâine fericit

Coco Chanel a spus odată că o femeie slab parfumată nu are viitor. Apa parfumată a lui Paco Rabanne Lady Million Lucky ascunde tot ce poate dori o doamnă asertivă contemporană complet ocupată: fructe senzuale, florale, lemnoase și tonuri. Este suficient să o aplicați la punctele pulsului pielii și multe ore vă așteaptă în compania unui parfum modern, cu care veți fermeca pe oricine doriți.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Lavinia
Recenzie client - Parfimo.ro

Raport pret/calitate bun.

  • Din punctul meu de vedere este cel mai reusit parfum din gama "Lady Million". Recomand sa il testati inainte de a-l achizitiona,
  • Nu ma incanta ambalajul.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest