Pomellato Nudo Amber Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Pomellato Nudo Amber este apa parfumată ce întruchipează dorința antică a femeilor pentru parfumuri și bijuterii frumoase. Compania italiană de bijuterii Pomellato sărbătorește citrinul galben auriu de Madeira, o piatră semiprețioasă plină de energie. Armonia oriental-florală a apei parfumate Pomellato Nudo Amber ascunde mister, seducție, pasiune și farmec. Acest parfum este creat pentru femeile exigente și este, de asemenea, un cadou potrivit pentru doamnele din viața dvs.

Un parfum floral oriental captivant

Parfumul feminin Pomellato Nudo Amber a fost creat de parfumierul Aurélien Guichard și lansat în 2013. Reprezintă un parfum afrodiziac cu un dram de flori delicate. Compoziția bogată vă va captiva cu tonurile de flori de trandafir și portocal. Inima pulsează de iasomie și rășini rare, fiind îmbogățită cu o atingere de vanilie dulce de Madagascar, ambroxan și mosc. Parfumul este ideal pentru evenimente sociale de seară organizate în sezonul rece. Desigur, puteți aplica câteva picături de Nudo Amber pe încheietura mâinii sau pe gât în timpul zilei, în funcție de starea dumneavoastră de spirit.

Parfumuri și bijuterii marca Pomellato

Compania italiană Pomellato este renumită pentru producția de bijuterii elegante, a căror frumusețe se reflectă și în parfumurile acestui brand. Parfumul distinctiv pentru femei și bărbați Pomellato, care include apă parfumată Nudo Amber, are mulți admiratori entuziaști în întreaga lume. Parfumul Pomellato este, de asemenea, o bijuterie care vă va plăcea datorită mirosului său magnific în fiecare zi și, în același timp, vă va decora splendid masa de toaletă.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest