Replay Jeans Spirit! For Her Apă de toaletă pentru femei

Testerul are aceeași compoziție ca și produsul original. Diferențele constau in: Ambalarea - este făcută în cutii de carton, uneori chiar fără o cutie. Ambalare - identică cu designul standard, dar poate fi de asemenea diferită, de exemplu prin dimensiune, afișarea unor elemente, pentru unele parfumuri nu este furnizat capacul superior al pulverizatorului.
În stoc   |  (ID: )
23,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Tandru și modern, Replay Jeans Spirit! For Her Eau de Toilette este un parfum floral fructat pentru femei. Esenta sa este cuprinsa într-un flacon feminin, nuanța sa roz este un simbol al feminității și romantismului. Lansat în 2011, apa de toaleta Replay Jeans Spirit! For Her este inspirata de libertate și curajul de a fi autentică. Acest parfum spontan simbolizeaza toată bucuria vieții și optimismul.

Un parfum modern încărcat de optimism

Nu este întotdeauna ușor să găsești blugii și parfumul care ți se potrivesc. Dar nu intra in panica! Cu parfumul Replay Jeans Spirit! For Her, vă garantăm că veți fi cea mai seducătoare în blugi. Parfumul se deschide cu note florale foarte intense de bujor. Inima reunește note de ghimbir și fructul pasiunii. În sfârșit, fundalul este senzual și învăluitor grație prezenței violetelor și moscului. Moscul este asociat cu feminitatea. Foarte utilizat în parfumerie pentru latura sa emoționantă și senzuală, moscul se îmbină armonios cu pielea, pentru un rezultat simplu și unic pentru orice femeie care o poartă. Descoperiți apa de toaleta Replay Jeans Spirit! For Her.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest