Revlon Colorstay Brow Pencil Creion pentru femei

Creion Retractabil maro

maro

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
30,00 LEI
Livrare:

Descriere

Îți place să te joci cu produsele de machiaj și să le combini la infinit? Încercați seria Revlon Colorstay! Marca cosmetică americană Revlon a apărut pe piață în 1932 cu un singur produs — lacul de unghii revoluționar, care, datorită noii tehnologii, a inclus o serie de culori interesante. Revlon a câștigat rapid o mare faimă și astăzi are o reputație de pionier în lumea produselor de machiaj, a îngrijirii pielii, a parfumurilor și a cosmeticelor pentru corp. Cunoașteți probabil legendarul parfum Revlon Charlie. Acest susținător al emancipării feminine are acum multe variații.

Revlon Colorstay: Machiajul perfect

Revlon Colorstay este o gamă populară de produse cosmetice pentru machiaj, care include produse de machiaj, farduri de ochi, pudre, creioane pentru sprâncene, ochi și buze, corectoare, dermatografe și alte farduri. Produsele Colorstay se remarcă prin compoziția lor ușoară, culorile diafane, ușurința în utilizare, durabilitate excepțională și prețurile accesibile.

Recomandări de machiaj Revlon Colorstay

Combination Oily Skin make-up se bucură de o recenzie excelentă, fiind disponibil într-o gamă largă de nuanțe, concepute pentru tenul mixt spre gras. Asigură o acoperire perfectă cu o textura ușoară, nu astupă porii, lasă pielea mată, netedă și fără cusur, protejând-o de lumina dăunătoare a soarelui. „Este super.” „Nu lasă dungi și durează toată ziua.” „Un fond de ten foarte bun”. „Face banii? Absolut! „ — Acesta este doar unul dintre feedback-uri. Dar poate veți scrie altul... Fondul de ten Normal Dry Skin și fardurile rezistente Shadowlinks sau creioanele pentru sprâncene Brow Crayon sunt la mare căutare. Seria Revlon Colorstay vă va bucura și intriga în egală măsură!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest