Cadou mostră Joop! Homme EDP la cumpărături de peste 245 LEI.

Rimmel London Scandal Eyes Precision Micro Tuș de ochi pentru femei

În stoc   |  (ID: )
24,00 LEI
Livrare:

Descriere

RIMMEL LONDON este un brand care aduce tendințele centrului de modă și cultură - Londra.

Istoria brandului începe să fie scrisă în 1834, când fondatorul său, Eugène Rimmel, deschide împreună cu fiul său primul său parfum numit House of Rimmel. Fiul, Eugène Rimmel, care a devenit un maestru parfumier la 24 de ani, începe să experimenteze cu parfumuri și culori, dezvoltă multe formule de parfumuri și produse cosmetice și călătorește în întreaga lume în căutarea inspirației și a ingredientelor interesante și exotice. A devenit un pionier în igiena personală, a dezvoltat produse foarte inovatoare, cum ar fi apa de gură, unguentele parfumate, apele dezodorizante pentru toaletă sau vaporizatorul parfumat.

Anul 1996 marchează un punct de reper pentru marca Rimmel, care este achiziționată de Coty Inc., iar Rimmel London este unul dintre cei mai populari producători de machiaj din lume.

Produsele cosmetice RIMMEL LONDON au o compoziție unică, de obicei design britanic și nu sunt testate pe animale. Muza și imaginea îndelungată a mărcii Rimmel London este modelul Kate Moss. Motto-ul lui Rimmel London este „Get The London Look!”

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest