Salvador Dali Purplelips Sensual Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Deveniți o fată misterioasă cu senzualitate! Farmecul captivant al apei parfumate Purplelips Sensual vă va regla perfect! Parfumul pentru femei Woody de la Salvador Dali este o combinație de poftă și dorință care trezește simțurile tuturor bărbaților prezenți. Este făcută pentru o fată încrezătoare și atentă care se joacă cu sentimentele lor, ca o pisică și un șoarece. Salvador Dali Purplelips Sensual** va fi piesa potrivită pentru starea ta de spirit obraznică și provocatoare - doar apasă pe trăgaci!

Apă parfumată Purplelips Sensual se deschide cu o interacțiune catifelată de flori de frezie pasională cu violet, care sunt completate de un amestec iritant de piper cu coacăze negre. Linia centrală este legătura tămâiei de bewery cu orhidee de vanilie, care sunt îngrămăuite cu scorțișoară distinctivă. Baza captivantă de ambră, lemn de santal cald și patchouli sălbatic subliniază irezistibil compoziția și îi conferă un farmec unic de atracție.

Fii senzuală și dorită, provocatoare și atractivă femeie - cu Purplelips Sensual vei fi centrul atenției pe care o meriți cu adevărat. Farmecul său dulce picant este perfect pentru o petrecere de seară sau întâlnire plină de dorință. În plus, vă va încânta și vă va încălzi într-o toamnă târzie și o iarnă rece. Salvador Dali Purplelips Sensual este apa parfumată care se așterne ca o iluzie purpurie și dezvăluie fără tăgadă senzualitatea ta magică.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: