Wilkinson Sword Intuition Ultra Moisture Rezerve lame pentru femei

În stoc   |  (ID: )
41,20 LEI
Livrare:

Descriere

Istoria mărcii Wilkinson Sword datează din secolul al XIX-lea, mai precis din 1898. Marca, care și-a avut locul meritat pentru mai mult de un secol, de la începutul începutului său, a mers pe calea dezvoltării aparatelor de ras, care va fi asistentul perfect în bărbierit pentru bărbați. Dar brandul Wilkinson Sword nu a uitat de femei și oferă, de asemenea, produse de igienă personală concepute pentru sexul delicat.

Wilkinson

Anul 1971 a revoluționat brandul Wilkinson Sword datorită primei lame care a fost încorporată într-o carcasă din plastic și a permis un bărbierit confortabil. Pentru prima dată, marca a început să se dedice femeilor în 1994 cu prima mașină de ras, care, datorită siguranței, a fost iubită de femei din întreaga lume.

Calitate cu mai mult de 100 de ani de tradiție

Acum, marca oferă o gamă largă de produse care fac rasul mai ușor și mai plăcut pentru bărbați și femei din întreaga lume. În plus față de aparatele de ras de calitate, care sunt emblema companiei, marca oferă și alte produse de îngrijire, pentru o piele rasă frumoasă. Bucurați-vă de un bărbierit perfect cu brandul Wilkinson Sword, care a oferit experiențe frumoase după ras de peste 100 de ani.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest