Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

ZIRH Ikon Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
79,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Brandul american Zirh a fost fondat în 1995. Zirh este una dintre primele mărci de produse cosmetice destinate doar bărbaților care oferă o gamă completă de îngrijire de înaltă calitate. Gama sa oferă o combinație perfectă de tehnologii avansate și ingrediente valoroase și prin numeroasele sale produse satisface nevoile bărbaților în ceea ce privește igiena, bărbieritul și îngrijirea pielii.

Zirh este un brand de cult de îngrijire premium pentru celebrități, sportivi profesioniști, muzicieni și toți bărbații care apreciază abordarea directă și extrem de eficientă a îngrijirii pielii. Produsele cosmetice Zirh sunt destinate exclusiv bărbaților - de la ambalaje și componente selectate manual până la texturile produselor. Toate produsele acestui brand răspund nevoilor bărbaților în ceea ce privește igiena și îngrijirea pielii.

Gama largă de produse include, de asemenea, parfumurile Zirh care au început să apară în 2001. Parfumurile Zirh sunt atât ușoare cât și răcoritoare, rămânând totodată masculine și puternice. Parfumurile premium Zirh oferă sticle minimaliste care te vor seduce cu siguranță.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.