Ardell Natural 172 Gene false pentru femei

Descriere

Gene artificialeArdell Natural 175.

Genele artificiale Ardell Natural dau ochilor un volum și un aspect irezistibil. Genele artificiale vor crea un efect de gene voluminoase, profunde și perfecte. Genele create din păr 100% uman sunt ușoare și simplu de aplicat pe pleoapă. Genele vor alungi, defini și umple perfect genele lipsă. Ele vor accentua perfect ochii și vor da genelor un aspect natural. Gama naturală este potrivită pentru toate formele de ochi. Creați gene seducătoare și irezistibile ușor și rapid folosind genele artificiale Ardell Natural.

Accesorii necesare aplicării genelor artificiale:

· bețișor portocaliu

· pensetă sau aplicator Ardell Dual Lash Applicator

· forfecuță pentru manichiură

· adeziv pentru gene

· clește pentru gene

Utilizare:

1) Machiați-vă ca de obicei, dar evitați utilizarea fardurilor de ochi cremă.

2) Atașați genele la ochi și încercați să vedeți dacă lungimea lor se potrivește ochiului, dacă este necesar, scurtați lungimea genelor din exterior cu forfecuța de manichiură. Nu se aplică pe gene, puteți determina cantitatea în funcție de nevoile dvs.

3) Folosind bastonașul portocaliu, aplicați adezivul selectat din liniaDuo pe genele artificiale.

4) Folosind penseta, atașați genele artificiale cât mai aproape posibil de linia superioară a genelor. Mai întâi apăsați în mijloc, apoi pe exterior și în cele din urmă la colțul interior. Țineți genele astfel încât adezivul să se usuce corespunzător. Pentru genele individuale, atașați cât mai aproape posibil de ochi și țineți apăsat ușor pentru o vreme.

5) În caz de neregularități, adăugați dermatograf.

6) Utilizați clești pentru gene pentru a vă modela genele și pentru a vă uni genele cu cele artificiale.

Scoaterea:

Scoateți genele folosind apă și demachiant. Clătiți genele cu apă călduță pentru a îndepărta impuritățile. Apoi depozitați genele în ambalajul original. Genele pot fi folosite din nou timp de 2-3 săptămâni.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest