Ardell Wispies 701 Gene false pentru femei

          
În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
27,80 LEI
Livrare:

Descriere

Marca populară la nivel mondial de gene artificiale Ardell face ca ochii femeilor mai frumoși din 1971. De-a lungul anilor acestea au fost verificate și au ajuns în vârful piramidei genelor artificiale. Datorită fabricației atente și a raportului excelent între prețul scăzut și calitatea înaltă, ele sunt iubite de femei din întreaga lume. Ardell oferă zeci de tipuri diferite de gene artificiale. În funcție de starea de spirit sau tema unui eveniment important, puteți alege, de exemplu, între noutatea actuală sub formă de gene magnetice sau doar smocuri fine sau bucăți divizate în treimi, care sunt excelente pentru începători. Există, de asemenea, o variantă discretă clasică pentru utilizarea zilnică și un efect dramatic pentru ocazii speciale.

Seria Wispies este sinonimă cu blândețea și naturalețea

Toate genele din colecția Wispies sunt realizate din păr uman și sunt foarte subtile. Ochii tăi vor dobândi atât profunzime, cât și volum mai mare. Banda neagră creează un efect de contur pentru un efect mai accentuat.

Genele sunt ușoare și nu le simțiți deloc pe ochi.

Utilizarea este foarte ușoară chiar și pentru începătoare

Tăiați banda în funcție de dimensiunea ochiului. Aplicați un strat subțire de adeziv pe acesta (cel mai bine este să faceți acest lucru cu o pensulă de la aceeași marcă). Așteptați aproximativ douăzeci până la treizeci de secunde pentru ca adezivul să se usuce. Apoi aplicați genele cu fermitate pe rădăcini, în centrul pleoapelor. Uniți marginile astfel încât să urmeze forma ochiului.

Pentru a vă menține genele lungi, îndepărtați orice depuneri de adeziv cu un produs special Ardell, la nevoie. După fiecare utilizare, păstrați-le în cutie și scoateți-le cu atenție, de la colțul exterior spre cel interior. Dacă respectați cele de mai sus, genele vă vor fi de folos mai mult timp.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest