Calvin Klein CK One Summer 2019 Apă de toaletă

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Calvin Klein CK One Summer 2019 este ediția anuală de vară a legendarului parfum unisex CK One. Compoziția parfumată modernă spumantă va fi apreciată de femeile și bărbații tineri. Parfum verde de apăImaginalmente vă duce tot drumul spre Islanda la faimoasa piscină geotermală și vă oferă energia de ceai verde pudră matcha, care a fost folosit mult timp în ceremoniile de ceai din Japonia. Vă puteți înfășura în ea de la diminețile de primăvară și de vară până la nopțile lungi calde pline de promisiuni senzuale...

Miros de Lagună albastră islandeză și ceai Matcha

Parfumul vibrant unisex CK One Summer 2019 deschide note parfumate inspirate de Laguna albastră islandeză, care se amestecă încet cu ceaiul matcha „din inimă” și se estompează mână în mână cu un parfum elegant. Versiunea 2019 într-adevăr a făcut!

În sticla originală în stilul pop-art

Notă, de asemenea, sticla unic, care aparține parfumul de CK One Summer 2019. Acesta folosește un logo pop-art de vară și îl puteți decora suplimentar cu autocolante atașate. Direcția artistică a artei pop (abreviată de arta populară — arta populară în masă) a fost însoțită de omenire încă din anii 1950. El a fost influențat de muzica populară, arta comercială, cultura orașului, benzi desenate și obiecte de zi cu zi. Arta pop americană este asociată în principal cu artistul Andy Warhol. Bucurați-vă acum cu dragulpop-art unisex parfum CK One Summer 2019! Poți să-i susții tonul optimist de dragoste cu autocolantul LOVE?

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 3x)

  • 60 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Recenzie client - Compari.ro

Bun

  • Bun
  • Nici unul
Recenzie client - Compari.ro

Este cel mai apropiat de preferatul meu, CK Summer 2019

Recenzie client - Compari.ro

Minunat, e foarte asemanator cu KC Eternity Summer 2019


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest