Calvin Klein Obsessed For Women Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Calvin Klein Obsessed For Women este un parfum natural elegant și seducător pentru o femeie modernă. Parfumierii Honorine Blanc și Annick Menardo s-au concentrat pe lavanda alba în inimă și mosc în bază. Stilul pur Obsessed For Women, tipic brandului iconic Calvin Klein, se remarcă în special în sezoanele mai calde și în ocaziile zilnice.

Compoziţie minunat de obsesivă de lavandă

Calvin Klein Obsessed For Women este o compoziție echilibrată care combină o varietate de tonuri picante. Miroase a citrice suculente, la care se adaugă acorduri de neroli și elemi. Inima este dominată de esențe selectate din petale de lavandă, salvie și violete, care împreună au grijă de simțul delicat al parfumului. Compoziția apei parfumate Obsessed For Women închide o notă de mosc cu aromă delicată și ambră. Cea mai puternică impresie este oferită de dulceața balsamică a lavandei, care este o legendă a parfumeriei fiind cea mai utilizată substanță până în ziua de azi.

Obsessed 2017 se bazează pe Obsession 1985

Apa parfumată pentru femei Calvin Klein Obsessed For Women a intrat pe piețele mondiale în 2017 ca o reflexie a legendarului parfum Obsession din 1985. Dar este concepută de la zero pentru a atrage femeile contemporane. Același lucru este valabil și pentru versiunea modernă a parfumului Obsession pentru bărbați. Subliniați farmecul natural și atrageți atenția tuturor cu parfumul captivant Calvin Klein Obsessed For Women!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Raport pret calitate bun.

  • Parfum pe care nu il gasesc mereu la pret ok
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest