Obțineți o geantă de cosmetice Calvin Klein la comenzi de la brand de cel puțîn 99 de LEI!

Collistar Special Perfect Tan Two Phase After Sun Spray Spray bi-fazic dupa expunerea la soare pentru femei 200 ml

          
În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: 31994)
63,50 LEI
Livrare:

Descrierea produsului

Marca Collistar a fost creată în anii 80 ai secolului XX ca divizie de cosmetice a unei mari companii farmaceutice italiene. Din 1982 până în 2006, brandul Collistar a evoluat și atitudinea sa este clar definită: dezvoltă mereu produse inovatoare, cu texturi și ambalaje exclusive, analizează profund și riguros calitatea și eficiența produselor și procedează cu rigoare științifică la fiecare etapă de producție.

De-a lungul anilor, marca Collistar a dezvoltat multe produse inovatoare și adesea revoluționare, cum ar fi capsulele și serurile. În domeniul îngrijirii pielii, Collistar se concentrează nu numai pe tipurile obișnuite de piele, ci și pe probleme specifice ale pielii, cum ar fi celulita sau vergeturile. Machiajul Collistar este conceput nu numai pentru a înfrumuseța, ci și pentru a avea grijă de piele.

Din gama largă de produse cosmetice Collistar, puteți alege îngrijiri complexe în funcție de tipul de piele și de nevoile dvs. Cosmeticele Collistar vor fi o parte esențială a rutinei dvs. de frumusețe zilnică.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: