HUGO BOSS Boss The Scent Lapte de corp pentru femei

Descriere

Parfumul BOSS The Scent For Her al mărcii HUGO BOSS radiază de feminitate și seducție. Este sofisticat, elegant, dar natural și pur.

Parfumul femininBOSS The Scent For Her combină tonuri elegante care sunt completate de o notă de fructe suculente. Notele de vârf de piersici dulci și frezii creează o combinație care atrage în mod inconfundabil atenția. Tonurile calde și senzuale ale florii osmanthus din inima parfumului unesc tonurile de vârf și cele de bază într-o strălucire ușoară și blândă care mai târziu se dezvoltă într-o profunzime mai întunecată. În final, va fi eliberată aroma irezistibilă de cacao coaptă. Misterios și cu multe nuanțe ascunse, cu abilitatea de a trezi toate simțurile*, astfel este parfumul BOSS The Scent For Her.

Folosind alte produse din gamă, loțiunea de corp, deodorantul sau gelul de duș, puteți stratifica acest parfum fermecător și să vă bucurați- de el mai mult timp și cu o intensitate chiar mai mare.

Înconjurați-vă de frumusețea naturală, misterul și seducția parfumului BOSS The Scent For Her de la marca de lux HUGO BOSS.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest