Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand Gama
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Jucării

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Jucării

Sprijină-ți copilul în descoperirea lumii, a cuvintelor și obiectelor noi! Jucăria potrivită va deveni un prieten sau un instrument de neînlocuit pentru fiecare bebeluș sau copil mic. Luați in considerare sfaturile noastre privind jucăriile creative pentru dezvoltarea senzorială și distracție pentru micii aventurieri.

Jucării pentru bebeluși pentru orice ocazie - de la pătuț la scaunul de mașină

Stimulii vizuali și tactili importanți sunt aduși bebelușului dvs. încă de la naștere de către un ursuleț de dormit din material plăcut și moale. La fel și zornăitoarele vesele, cu formele lor ușor rotunjite. Copilul dvs. va adora, de asemenea, cartea moale cu sunete, plină de ilustrații colorate, potrivită și pentru ora de baie. În deplasare, acesta poate fi distrat de jucăriile suspendate multisenzoriale, special concepute pentru pătuț, cărucior, leagăn și scaun de mașină. Nu trebuie trecute cu vederea nici mingile senzoriale pentru copii, blocurile de joacă, jucăriile pentru dentiție și jucăriile creative de apă. Foarte populară este și oglinda suspendată contrastantă, amenajată cu elemente interactive care stimulează dezvoltarea coordonării auditive, vizuale și motorii a copiilor. Pur și simplu atașați-o la pătuț și bucurati-va de momentele linistite.

O jucărie a secolului 21 și de asemenea cadou de lux pentru bebeluși este - păturica de joacă senzorială

Dacă doriți să oferiți un cadou mai luxos unei familii cu un nou-născut, alegeți o pătură de joacă senzorială, special concepută pentru nou-născuți. Datorită acesteia, bebelușul va învăța și va descoperi lucruri noi în fiecare zi. Această jucărie modernă îi motivează să se întindă și să apuce jucăriile suspendate, ajutând la îmbunătățirea vederii, auzului, abilităților tactile și motorii. De obicei, pe păturică pot fi agățate și alte jucării, astfel încât bebelușul dumneavoastră va fi ocupat pentru o perioadă lungă de timp și îl va însoți în primii ani de viață.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest