Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

Juvena Skin Rejuvenate Delining Crema de zi fortifianta pentru ten normal uscat pentru femei 50 ml

Ridată, Nutriție și regenerare

În stoc   |  (ID: 18180)
344,30 LEI
Livrare:

Descriere

Juvenalis înseamnă tinerețe și acesta este idealul căruia i s-a dedicat marca elvețiană Juvena. Acesta operează pe piață din 1954. Și-a câștigat faima la nivel mondial în domeniul cercetării și producției de produse pentru piele anti-îmbătrânire, care sunt acum ușor accesibile oricui prin intermediul magazinului electronic. Încetiniți timpul cu cosmeticele Juvena și lăsați-vă personalitatea carismatică să iasă în evidență, indiferent de vârstă!

Juvena Skin Rejuvenate: Produse cosmetice anti-îmbătrânire

Încercați, de exemplu, seria Juvena Skin Rejuvenate, produse cosmetice eficiente anti-îmbătrânire. Veți găsicreme tonifiante de zi și de noapte, tonifiere prin machiaj de întinerire, gel de ochi, crema de ochi pentru netezire, seruri de piele pentru fermitate și preparate pentru pielea foarte uscată. Ce spun clienții noștri despre această marcă? „Juvena mi se potrivește — îmi aduce exact ceea ce cer de la calitatea produsului.” „Sunt mulțumită de crema de noapte Juvena Skin Rejuvenate și o voi comanda și data viitoare.” „Sunt niște cosmetice excelente. Vă recomand să le încerați. „

Sfat dovedit — Crema anti-rid pentru femei de zi cu zi

De asemenea, produsul popular este Juvena Skin Rejuvenate Delining, crema tonifiantă zilnică pentru față pentru femei pentru piele normală și uscată. Datorită tehnologiilor moderne, aceasta poate atenua în mod semnificativ liniile și ridurile, pe care leumplu din interior. În general, întinerește pielea, restabilește structura internă și o protejează de deteriorarea cauzată de factorii externi. Se aplică în fiecare dimineață pe pielea perfect curățată și are un efect de lifting instant.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest