Obțineți gratuit oja LONGLASTING ENAMEL 45 BALLET!

Maybelline

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Maybelline

Maybelline New York - Brandul a fost creat la începutul secolului XX de către chimistul New York, Thomas Lyle Williams. Își urmărea sora în timp ce amestecă praf de cărbune și petrolatum pentru a-și înnegri genele și a început să pregătească un produs similar în laboratorul său, care a avut un mare succes. Numele Maybelline a fost creat din numele surorii ei, Mabel, și cuvântul „vaselină” , fiind începutul unei povești grozave. Astăzi, acest tip de preparare acasă ne face să zâmbim, dar acum 100 de ani, machiajul era la început.

Marca Maybelline a introdus rapid prima mascara solidă, apoi în anii șaizeci a lansat mascara modernă Great Lash Mascara echipată cu peria sa, așa cum îl știm astăzi. De atunci, mascara a devenit unul dintre cele mai bune produse de înfrumusețare vândute în lume și foarte popular printre celebrități și artiști profesioniști de machiaj.

Astăzi, marca Maybelline New York aparținând grupului L'Oréal este un lider global în make-up care este prezent în peste 100 de țări din întreaga lume. Brandul oferă colecții complete de machiaj în ton cu tendințele momentului și nu uită să ofere nici parfumuri.

Combinând tehnologii de ultimă generație cu expertiza în modă și energia din New York, Maybelline New York oferă produse cosmetice inovatoare, accesibile și ușor de utilizat pentru toate femeile.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest