🎁 Obțineți un cadou Calvin Klein

Wella Deluxe Dream Waves & Curls Spuma de păr pentru par cret si bucle pentru femei 200 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 155384)
20,00 LEI

Descriere

Wella este un brand important de produse pentru păr, care oferă produse de îngrijire și de styling atât în saloane, cât și pentru uz personal.

Istoria brandului Wella începe din anul 1880, când ambițiosul stilist german Franz Ströher a fondat compania. De la început, el s-a dedicat realizării perucilor și a pieselor care au făcut compania celebră în toată Germania. Cu toate acestea, în urma războiului, interesul pentru acest tip de produse a scăzut, iar el a decis să dezvolte instrumente care să onduleze părul. De asemenea, este originea numelui mărcii Wella, care înseamnă vag în germană. Pe lângă dispozitivele folosite la ondulare, el a inventat o serie întreagă de produse de îngrijire a părului pentru părul cret. Brandul Wella a început să cucerească piețele europene și americane. Cu produsele sale de colorare, a devenit rapid liderul în îngrijirea părului pe piața globală.

Wella își îmbunătățește continuu produsele de mai bine de 130 de ani. Produsele pentru păr Wella oferă îngrijire de păr de înaltă calitate pentru toate tipurile de păr.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest