Elizabeth Arden Green Tea Fig Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Elizabeth Arden Green Tea Fig este un parfum plăcut pentru femei dulce din 2018. Este dominată de fructul vechi de smochine, care este menționat în Biblie cu date. Fructul smochinului conține până la 75% zahăr natural, prin urmare este foarte dulce și oferă energie rapidă. Ca și parfumul de smochine, în acest parfum lucrează cu pricepere combinată cu intensitatea ceaiului verde. Apa de toaletă Green Tea Fig este ideal pentru zilele de primăvară și vară, atunci când miroase frumos și aduce ușurare în căldură.

Armonia tonurilor de smochine și ceai

Parfum Elizabeth Arden Green Tea Fig deschide o simfonie răcoritoare constând din bergamotă, clementine, ceai, frunze de smochin și lămâie, care deține iedera târâtoare cu puterea sa. Inima este alcătuită dintr-o compoziție exotică de fistic, frunze violete, ceai verde, tamarind și smochine dominante. parfumul este închis de boabe tonă, salvie și mosc. Conținutul și ambalajul mov ispititor al apei de toaletă Green Tea Fig tachinează toate simțurile!

Varianta Fig a celebrului parfum

Dacă alegeți parfumul lui Elizabeth Arden, veți fi pe mâini bune onorați de tradiția și mulți ani de experiență.**. Compania a fost înființată la începutul secolului al XX-lea, iar fondatorul său Elizabeth Arden a făcut cosmeticele de îngrijire și machiajul modern disponibile claselor superioare și mijlocii ale societății occidentale. Printre mirosurile, cel mai faimos parfum floral este Elizabeth Arden 5th Avenue și parfum Green Tea (1999). Acum puteți încerca și varianta sa de smochine.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Ancuța
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Recomand celor care vor sa iasa in evidenta.

  • Persistența!
  • Produs asemanator cu Womanity- Th.Mugler.- pentru cine vrea sa miroasa mai altfel- e un love or hate-nu este pentru oricine.
  • Imi este foarte greu sa il descriu- un parfum fresh-APARTE
Claudia
Recenzie client - Parfimo.ro

Pentru cine prefera combinatia de ceai verde cu mirosul amar din frunza de smochin

  • Ca desi este apa de toaletă ,persista!In schimb nu este potrivit pentru mine.Crex ca frunza de smochin nus e potriveste cu pielea mea
Recenzie client - Compari.ro

Produs original, de calitate.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest