LOVI Newborn Starter Set Boy Set pentru copii biberon Medical+ 2 x 250 ml + biberon Medical+ 2 x 150 ml + tetină dinamică 2 x 0m + tetină dinamică 2 x 3m + suzetă dinamică din silicon Baby Shower 2 x 0-3m + panglică suzetă cu clip Baby Shower

Descriere

Învățați-i pe copiii dvs. obiceiuri sănătoase de la o vârstă fragedă! Sa fiti convinsi ca marca LOVI va face pregatirea mesei pentru cei mici ușor și plin de zâmbete. Copiii vor adora aceste produse, iar tu vei câștiga liniștea că le oferi ceea ce este mai bun. Așadar - descoperă suzetele, tetinele, biberoanele, cănile antiderapante și alte ustensile LOVI pentru copii. Datorită unei comenzi online convenabile la Parfimo.ro, le puteți avea acasă în cel mai scurt timp.

LOVI: Copilul e hrănit cu dragoste

Brandul polonez LOVI este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială în domeniul produselor pentru bebeluși. În colaborare cu experți în lactație, neonatologi și logopezi, dezvoltă produse inovatoare care oferă un sprijin esențial mamelor care alăptează, alături de produse pentru alimentația alternativă și pentru liniștire, respectând reflexul de supt al bebelușului. Toate accesoriile LOVI sunt concepute având în vedere siguranța, sănătatea și confortul celor mai mici utilizatori. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, prietenoase cu pielea și sănătatea bebelușului.

Ați auzit de suzeta dinamică din silicon?

Nu uitați să încercați suzeta din silicon LOVI Buddy Bear Dynamic Soother, care nu interferează cu reflexul de supt, cu dezvoltarea naturală a vorbirii și a mușcăturii bebelușului. Găurile din această suzetă favorizează fluxul de aer, mânerul confortabil o face ușor de ținut în mână, iar întregul produs este fabricat fără BPA. Un sondaj de consum realizat pe un grup de 700 de mame de copii cu vârste cuprinse între 0 și 24 de luni (Gfk, 2018, Polonia) a clasat-o pe primul loc în topul suzetelor. Un alt hit al brandului LOVI este cana care nu se varsă, care îi învață inteligent pe cei mici independența și ușurează curățarea pentru mame. Neurologii și terapeuții in dezvoltarea vorbirii au consultat producătorul cu privire la lungimea gurii sale de scurgere. Punctează de asemenea diversele seturi de boluri, farfurii și căni de la LOVI, excelente ca si cadou pentru bebeluși sau copii mici.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest