HUGO BOSS Boss Bottled Tonic Deodorant pentru bărbați 75 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 107807)
 
  70,70 LEI

Descriere

BOSS Bottled de la HUGO BOSS reprezinta o gamă largă de cosmetice pentru bărbați cu un parfum conceput pentru un bărbat de succes și ambițios care își urmărește obiectivul. Tot ceea ce face este pentru a reuși și mirosul lui BOSS Bottled este destinat să facă parte zilnic din campania sa de succes.

Parfum barbatesc și modern BOSS Bottled a devenit un clasic indispensabil datorită liniilor sale clare. Combină eleganța și stilul unui bărbat modern. Subliniat de tonuri proaspete și senzuale, acest parfum emană unicitate, rafinament și bucurie pură a vieții. Compoziția echilibrată se deschide cu o nota de fructe proaspete. Inima caldă, floral-picantă este dominată de o polargonie condimentată cu un vârf de cuișoare. Baza este armonia pulsantă masculina infailibila de lemn de santal, cedru și vetiver.

Apa de toaleta sauapa de parfum captivante și atemporale BOSS Bottled nu trebuie să lipsească niciunui bărbat modern din trusa sa.

BOSS Bottled Unlimited este și mai tonic, oferind prospețime, energie nesfârșită și masculinitate intr-o sticla aromata. Îți oferă suficientă energie pentru a reuși dincolo de limite.

BOSS Bottled Sport este o ediție sport a acestei foarte populare ape de toaleta. Aroma sa este energică și foarte imbatatoare. BOSS Bottled Sport este potrivit pentru bărbații cu spirit competitiv, care nu se tem să conteste opinii.

BOSS Bottled Night este arma secretă a unui bărbat în domeniul seducției. Cu acest parfum impulsiv și masculin, cel care il poarta va fi „stăpânul nopții” și o atracție seducătoare pentru toate femeile. La fel cum BOSS Bottled este un simbol al succesului în timpul zilei, BOSS Bottled Night cu aroma sa intensă picantă garantează succesul vieții de noapte.

Desigur, o gamă largă de parfumuri BOSS Bottled sunt completate de geluri de duș, aftershave și alte produse cosmetice pentru bărbați, astfel încât să vă puteți bucura de parfumul preferat oricând, oriunde. Puteți stratifica și intensifica parfumul pentru a-i extinde intensitatea.

Fii un barbat de succes și de excepție cu BOSS Bottled în fiecare zi pentru sarcini solicitante, la întâlniri, sport și în timpul unei petreceri de noapte incinse.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Il folosesc de mai multi ani.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest